Gestuukte schouwen - Rob Houweling stijlschouw specialist

Gestuukte schouwen

Perfecte oplossing voor modern interieur

Gestuukte schouwen

Heeft u een modern vormgegeven woonkamer en wilt u uw openhaard in dit interieur integreren? Dan is een gestuukte schouw iets voor u. Een gestuukte schouw past perfect bij een modern interieur. Ondanks het moderne interieur straalt een gestuukte schouw toch warmte uit, zelfs als het vuur niet brandt.

Veel schouwen zijn niet geschikt voor een modern interieur. Een gestuukte schouw is daarvoor de perfecte oplossing. Door het integreren van uw openhaard in het interieur door middel van een gestuukte schouw wordt uw ruimte meteen een stuk warmer en straalt het klasse en luxe uit.

Het vergt veel vakmanschap om gestuukte schouwen te bouwen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een gestuukte schouw als na de aanleg ervan.

Er zijn talloze modellen van gestuukte schouwen. Kom onze gestuukte schouwen een keertje in onze showroom bewonderen!

Geïnteresseerd in gestuukte schouwen?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over gestuukte schouwen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan de Frijdastraat 24 in Rijswijk.