Kalksteen schouwen

Landelijke schouwen met een natuurlijke uitstraling

Bent u op zoek naar een landelijke schouw met een natuurlijke uitstraling? Dan is een kalkstenen schouw iets voor u! Met een kalkstenen schouw hoeft het vuur niet eens te branden om warmte uit te stralen.

Kalkstenen schouwen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Door de jaren heen krijgt het kalksteen een doorleefde uitstraling die dit materiaal en dus deze schouwen zo aantrekkelijk maakt.

Kalksteen is een erg robuust materiaal. Het vergt veel vakmanschap om kalkstenen schouwen te bouwen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen en inkopen van kalksteen bent u bij Rob Houweling echter verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een kalkstenen schouw als na de aanleg ervan.

Geen een kalkstenen schouw is hetzelfde, dus voor ieder interieur is er wel een kalkstenen schouw dat erbij past. Er zijn talloze modellen van kalkstenen schouwen. Kom onze kalkstenen schouwen een keertje in onze showroom bewonderen!

Wilt u meer informatie over kalkstenen schouwen?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over kalkstenen schouwen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan de Frijdastraat 24 in Rijswijk.