Keukenhaarden - Rob Houweling stijlschouw specialist

Keukenhaarden

Geef uw interieur een opkikker met een knusse keukenhaard!

Wilt u uw interieur een opkikker geven door middel van een haard? Dan is een keukenhaard de juiste oplossing voor u! Door het laten aanleggen van een keukenhaard wordt uw huis meteen een stuk knusser.

Het uiterlijk van een keukenhaard is erg aantrekkelijk. Bovendien is de keukenhaard minder aanwezig in uw kamer dan bijvoorbeeld een marmeren schouw. Een keukenhaard maakt de kamer ook lichter en moderner door het strakke uiterlijk. Kortom: genoeg redenen om een keukenhaard aan te laten leggen!

Het vergt veel vakmanschap om keukenhaarden te bouwen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling echter verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een keukenhaard als na de aanleg ervan.

Geen een keukenhaard is hetzelfde, dus voor ieder interieur is er wel een keukenhaard die erbij past. Er zijn talloze modellen van keukenhaarden. Kom onze keukenhaarden een keertje in onze showroom bewonderen!

Bent u geïnteresseerd in een knusse keukenhaard?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over keukenhaarden? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan Pasteurstraat 151 in Den Haag.