Marmeren schouwen - Rob Houweling stijlschouw specialist

Marmeren schouwen

Stijlvolle, luxe schouwen met een unieke uitstraling.

Bent u op zoek naar een stijlvolle, luxe schouw met een unieke uitstraling? Dan is een marmeren schouw iets voor u! Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal vanwege de luxe uitstraling die het heeft. Het materiaal is erg hard, maar erg goed bewerkbaar. Daarom kan marmer voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk aan keukenbladen, tafelbladen, vloerbekleding en natuurlijk schouwen.

Marmer is redelijk hard en er zullen niet snel krassen in komen. Bovendien heeft marmer hittebestendige eigenschappen, waardoor het ideaal is voor een haard of schouw.  Marmer heeft echter wel regelmatig onderhoud nodig en het is dus belangrijk dat u hier rekening mee houdt.

Marmer is een zeer waardevol product. Het vergt veel vakmanschap om marmeren schouwen te bouwen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen en inkopen van marmer bent u bij Rob Houweling echter verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons ervaart u dat marmer helemaal niet duur hoeft te zijn.

Er zijn talloze modellen van marmeren schouwen. Kom onze marmeren schouwen een keertje in onze showroom bewonderen!

Meer informatie over marmeren schouwen?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over marmeren schouwen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan de Frijdastraat 24 in Rijswijk.