Partners - Rob Houweling

PARTNERS VAN ROB HOUWELING

Installatiebedrijf de Boers is een erkend installatiebedrijf met jaren lange ervaring. Door de loop der jaren heeft het zich gespecialiseerd in diverse soorten kachels zoals: terraskachels, terrasverwarmingen, sfeerhaarden en houtpelletkachels.

Naast deze specialisaties kunt u bij Installatiebedrijf de Boers ook terecht voor sanitair, elektra, dakbedekking en CV installaties/onderhoud. Installatiebedrijf de Boers heeft een breed aanbod aan werkzaamheden en heeft u dus veel te bieden op het gebied van diverse soorten installaties.  De werknemers zijn gespecialiseerd om elke installatie vakkundig te installeren en elk probleem deskundig te verhelpen.

Installatiebedrijf de Boers bezorgt u een prachtig interieur met een passende kachel/haard en zorgt er ook voor dat deze zeer duurzaam en veilig is. Bekijk onze websites houtpelletkachel, terraskachel, sfeerhaardentotaal en nulgas voor meer informatie over deze specialisaties. Onze deskundigen adviseren u graag over de verschillende soorten kachels en welke kachel het beste voldoet aan uw wensen. De werkzaamheden worden verricht voor zowel particulieren als bedrijven.

Toe aan een compleet nieuw interieur of heeft u advies nodig bij de inrichting van uw woning of kantoor, of gewoon op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Hiervoor kun u terecht bij Modus Design ontwerpstudio. Of het nu gaat om een compleet interieur of om één vertrek; Modus Design Studio zorgt voor een compleet op u afgestemd ontwerp en wij kunnen u begeleiden/ ontzorgen in de realisatie van uw droom inrichting.

Modus Design Studio is een samenwerking van twee gespecialiseerde ondernemers met ieder zijn eigen specialisaties. U kunt terecht bij Modus Design Studio voor vloeren, speciale wandafwerking  en een totaal ontwerp voor het gehele huis, en alles daar tussenin. Met en oog voor detail slaagt Modus Design Studio er telkens weer in om binnen de ruimte die de opdrachtgever hen geeft het optimaal mogelijke te realiseren. U kunt bij hen terecht voor zowel particulier als bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Modus Design Studio.

Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Aannemersbedrijf JEKO is uw beste partner voor een zorgeloze verbouwing. Alles van A tot Z in één hand, alle verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt.

Bij Aannemersbedrijf Jeko kunt u terecht voor kozijnen, vloeren, timmerwerk, tegelwerk, renovatie, installaties, aanbouw en verbouwingen. De vakkundige werknemers van Aannemersbedrijf Jeko kennen de markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen. Met Aannemersbedrijf JEKO als aanspreekpunt weet u zeker dat u uw woning zorgeloos kunt laten verbouwen.

Bespreek met Aannemersbedrijf Jeko uw wensen voor bijvoorbeeld een verbouwing of timmerwerk en laat u adviseren door de experts. Uw wensen en hun vakkundige advies vormen samen een perfect eindresultaat. Bekijk de website of neem contact op voor meer informatie.

IJzendoorn Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in de woning gedaan kan worden met betrekking tot onderhoud. Het bedrijf is gevestigd in Leidschendam, het gebied waar IJzendoorn Onderhoud in werkzaam is, is de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

De werkzaamheden zijn onder andere: gevelwerken, betonwerk, onderhoud, dakwerken, loodgieterswerk, schoorsteen renovatie en ver- aanbouwingen. Dit is een greep uit de werkzaamheden die verricht worden, bekijk de website voor meer informatie over alle werkzaamheden. De vakbekwame werknemers van IJzendoorn Onderhoud  gaan vakkundig en professioneel te werk om u een mooi afgewerkt eindresultaat te garanderen. Na het onderhoud kan het dak, gevel of dergelijke weer jaren mee.

Bij IJzendoorn Onderhoud verlopen alle de onderhoud werkzaamheden soepel om dat alle werkzaamheden in handen van één partij zijn en u heeft altijd één aanspreekpunt.