Zandsteen schouwen

Landelijke, natuurlijke schouwen met een sfeervolle uitstraling

Bent u op zoek naar een landelijke, natuurlijke schouw met een sfeervolle uitstraling? Dan is een zandstenen schouw iets voor u! Een zandstenen schouw straalt hoe dan ook warmte uit, zelfs als er geen vuurtje brandt.

Het ruwe en matte uiterlijk van een zandstenen schouw kan erg aantrekkelijk zijn. Zo is de schouw minder opvallend aanwezig in de ruimte en straalt het meer warmte uit dan bijvoorbeeld een marmeren schouw. Hoewel zandsteen een kwetsbaarder materiaal is dan marmer, vallen eventuele beschadigingen bij een zandstenen schouw minder op.

Het vergt veel vakmanschap om zandstenen schouwen te bouwen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen en inkopen van zandsteen bent u bij Rob Houweling echter verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een zandstenen schouw als na de aanleg ervan.

Geen een zandstenen schouw is hetzelfde, dus voor ieder interieur is er wel een zandstenen schouw dat erbij past. Er zijn talloze modellen van zandstenen schouwen. Kom onze zandstenen schouwen een keertje in onze showroom bewonderen!

Bent u geïnteresseerd in een zandstenen schouw?
Heeft u nog vragen over zandstenen schouwen of wilt u meer informatie? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan de Frijdastraat 24 in Rijswijk.