Aanleg open haard Laren

Aanleg open haard Laren

Aanleg open haard Alphen aan den Rijn Voor de aanleg van een open haard in Laren helpt Rob Houweling u graag verder! Onze showroom is gevestigd in Den Haag. Hier vindt u open haarden, stijlschouwen, marmeren schouwen, gestuukte schouwen, kalkstenen schouwen, zandstenen schouwen, MDF schouwen, verhoogde schouwen en vuurkorven. Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. In de cadeaushop kunt u terecht voor een groot aantal accessoires voor in en om de haard. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan aan uw eigen woninginrichting. Daarnaast kunnen wij de schouw op vakkundige wijze stuken.

Het rookkanaal

Bij de aanleg van een open haard in Laren is ook het rookkanaal van belang. Waarschijnlijk heeft u geen kennis over hoe uw rookkanaal er bij staat. Geen probleem! Houweling stijlschouwen heeft een meester-schoorsteenveger die alles regelt. Wij testen en beoordelen uw rookkanaal. Een open haard staat voor stijl, kwaliteit en warmte. Als de open haard eenmaal gebouwd en klaar voor gebruik is, wilt u natuurlijk alleen maar genieten. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken! Een echte Houweling staat voor kwaliteit en veiligheid.

Onze werkwijze

De aanleg van een open haard gebeurt bij ons op traditionele wijze. Dit wil zeggen dat wij geen gebruik maken van een betonnen binnenbak. De reden hiervoor is dat de betonnen bak niet kan uitzetten of krimpen vanwege de warmte werking. Daarom bouwen wij het vuurgedeelte van de open haard van origineel traditioneel vuursteen.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor open haarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft de aanleg van een open haard in Laren ? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.