Openhaard bouw

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekende beoordeling

Waarom beveelt u Houwelings Stijlschouwen wel of niet aan:

Op zoek naar een vakkundig te installeren gashaard, ben ik uiteindelijk bij Rob Houweling terecht gekomen. Prettig eerste contact, goede informatie over wat wel en wat niet mogelijk was, duidelijke offerte, aan alle afspraken gehouden en fijn dat er snel, binnen een week, tot actie kon worden overgegaan! De hele kamer perfect toegedekt en afgeschermd, 2 gouden vakmensen die in 2 dagen een uitstekende klus geklaard hebben en de kamer weer keurig achtergelaten. De 2 de dag ben ikzelf niet thuis geweest maar vol vertrouwen dat inderdaad niet beschaamd is geworden. Nu moet het metselwerk 30 dagen drogen, dus……wordt vervolgd, Marion Hoyng Den Haag.

Verbeterpunten

Graag doorgaan met zoals ik het nu ervaren heb!

 

Aanleg openhaard

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. In de cadeaushop kunt u terecht voor een groot aantal accessoires voor in en om de haard. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan aan uw eigen woninginrichting.

Dient de schouw op vakkundige wijze gestuukt te worden dan bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres.
Waarschijnlijk heeft u geen kennis over hoe uw rookkanaal er bij staat. Geen probleem! Houweling stijlschouwen heeft een meester-schoorsteenveger die alles regelt. Hij test en beoordeelt uw rookkanaal.

Advies openhaard

Het valt soms niet mee om een juiste keuze te maken. Welke schouw past het best bij uw interieur en persoonlijke smaak. U hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden want u bent op het juiste adres voor het juiste advies. Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Rob Houweling is zelf ook regelmatig in de showroom aanwezig. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing.  

Renovatie openhaard

Bij het woordje renovatie alleen al, gaat bij menig een de haren recht overeind staan. Vooral als u zelf kunt inschatten dat de schouw straks niet meer op de nieuwe schoorsteenmantel zal passen.
Geen probleem! Houweling Stijlschouwen heeft een eigen steenhouwer.Wij renoveren rookkanalen en zonodig maken wij nieuwe rookkanalen in bijvoorbeeld nieuwbouw.

Het wordt op deze manier wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. U vraagt; wij bouwen!