Schoorsteen bouw - Rob Houweling

Schoorsteen bouw

Op zoek naar een schoorsteenspecialist?

Een specialist inschakelen voor het bouwen van een schoorsteen is van belang, omdat het bouwen van een schoorsteen goed moet gebeuren. Wanneer de schoorsteen niet goed geïnstalleerd wordt, kan de schoorsteen gaan lekken, afbrokkelen of simpelweg kapot gaan. Daarnaast is het klussen bovenop een dak gevaarlijk. Onze vakmannen weten hoe zij op een veilige manier kunnen werken en beschikken over de juiste materialen daarvoor. Bij het bouwen van een schoorsteen komt nog meer kijken dan kwaliteit en veiligheid. Voor het bouwen van een schoorsteen gelden een aantal voorschriften. De vakmannen van Rob Houweling zijn te alle tijde op de hoogte van deze voorschriften. Kortom het bouwen van een schoorsteen is een secuur klusje.

Wanneer u een open haard of kachel heeft waarbij u echt stookt, is een schoorsteen van belang om de warmte en roet af te voeren. Een schoorsteen geeft u huis ook stijl en status. Daarom is er ook de mogelijkheid om voor een sierschoorsteen te kiezen. Uw schoorsteen kan volledig gemetseld worden of u kiest voor prefab (keramische of puzzolaanbeton) schoorsteenelementen. Het bouwen van een schoorsteen vergt nauwkeurigheid en vakmanschap, daarnaast is de aansluiting van de schoorsteen op het dak ook vereist van bouwervaring.

Kwaliteit leveren is voor ons erg belangrijk, maar daarnaast staat klantvriendelijkheid ook hoog in het rijtje. Wij luisteren graag naar al uw wensen om de perfecte schoorsteen voor u te bouwen. Wilt u er zeker van zijn dat het resultaat jaren mee gaat, kies dan voor Rob Houweling om uw schoorsteen te bouwen.