Aanleg rookkanaal Kwintsheul

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de aanleg van een rookkanaal in Kwintsheul? Dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres. De aanleg van een rookkanaal is namelijk een lastige klus die gedaan moet worden door een echte vakman. Wij van Rob Houweling beschikken over de technieken en kennis om elke klus te klaren. Wij kunnen u in elke situatie professioneel advies geven en met 25 jaar ervaring hebben wij ook voor elk probleem een goede oplossing.

Over ons

Aanleg rookkanaal Kwintsheul Als u niet beschikt over een schoorsteen, maar u wilt toch genieten van een gezellig haardvuur of een sfeervolle kachel, is de aanleg van een rookkanaal in Kwintsheul de perfecte oplossing! Wij brengen dan een dubbelwandig schoorsteenkanaal aan, waarmee u dezelfde dag al zou kunnen genieten van een gezellig haardvuur. Uw nieuwe schoorsteen kan op het dak volledig worden afgewerkt met verschillende mogelijkheden. Bij Rob Houweling wordt uitsluitend gewerkt met producten die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van deskundige en vakkundige medewerkers. Rob Houweling is een echte 5-sterren specialist, wat betekent dat u bij ons goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie vindt.

Renovatie of reparatie rookkanaal

Naast de aanleg van een rookkanaal in Kwintsheul, kunt u bij ons ook terecht voor renovatie of reparatie van uw rookkanaal. Deze service is een goede oplossing als u al beschikt over een rookkanaal, maar deze verouderd is. Hierdoor wordt uw rookkanaal weer zo goed als nieuw en hoeft u niet te investeren in een compleet nieuw rookkanaal. Zo bespaart u veel tijd en kosten. Renovatie begint altijd bij analyse van de huidige situatie, de haard, de schouw en het rookkanaal zelf. Zo kunnen wij met vakkundigheid en kennis precies analyseren wat er moet gebeuren. Wij geven u dan ook gelijk informatie over de werkzaamheden, waardoor u ook weet waar u aan toe bent. Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van de aanleg van een rookkanaal in Kwintsheul of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.