Aanleg schouw Boskoop

Aanleg schouw BoskoopAls u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor de aanleg van een schouw in Boskoop, dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres. Met een schouw voor uw openhaard creëert u een speciale en gezellige sfeer, het geeft uw openhaard extra allure. Als u kiest voor de juiste schouw die past bij uw interieur, wordt uw openhaard nog beter in beeld gebracht. Wij van Rob Houweling beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van schouwen, waardoor wij u kunnen helpen bij het uitkiezen en de aanleg van uw perfecte schouw!

Assortiment schouwen

Voor de aanleg van een schouw in Boskoop kunt u bij Rob Houweling kiezen uit vele verschillende soorten en modellen. Zo kunt u gaan voor een schouw die precies in uw interieur past. Wij bieden de volgende soorten schouwen:

  • Marmeren schouw – een stijlvolle, luxe schouw met een unieke uitstraling. Het materiaal is hittebestendig en beschadigd niet snel.
  • Gestuukte schouw – een strakke en moderne schouw die klasse uitstraalt. Deze schouw past perfect bij een modern interieur.
  • Kalkstenen schouw – een landelijke schouw met een natuurlijke uitstraling. Kalkstenen schouwen hebben vrijwel geen onderhoud nodig.
  • Zandstenen schouw – een sfeervolle schouw met een landelijke uitstraling. Deze schouw heeft een ruw, mat uiterlijk waardoor deze erg stijlvol is.
  • MDF schouw – de perfecte oplossing als u specifieke wensen heeft. Dit materiaal is goed bewerkbaar, waardoor wij een schouw op maat kunnen maken voor u.
  • Verhoogde schouw – een unieke soort schouw die past in elk interieur. Wij bieden vele verschillende modellen van de verhoogde schouw.

Aanleg van een schouw in Boskoop bij Rob Houweling

Rob Houweling is al jarenlang een begrip in openhaardbouw in regio Den Haag en omstreken. Wij zijn daarom het perfecte bedrijf voor aanleg van een schouw in Boskoop. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de grootste en mooiste collectie schouwen te bekijken in onze showroom in Den Haag. Bij ons vindt u niet alleen het grootste assortiment schouwen, maar ook de beste service. Wij zijn een erkend 5-sterren specialist. Wij garanderen u goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Bij interesse of voor meer informatie over de aanleg van een schouw in Boskoop kunt u contact met ons opnemen.