Antieke schouw showroom

antieke  schouw showroom Rob Houweling heeft een uitgebreide showroom in Den Haag waar u diverse varianten van een antieke schouw kunt komen bekijken. Wij bieden een breed aanbod schouwen aan onder een dak. Als u naar de showroom in Den Haag komt, kan Rob Houweling zelf of een van onze medewerkers u te woord staan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Over ons

Rob Houweling is al jaren een begrip in openhaardbouw in regio Den Haag en omstreken. Daarnaast zijn wij een erkend 5-sterrenspecialist. Dat wil zeggen dat wij een aantal meerwaarden biedt aan onze klanten. Zo kunnen wij door onze brede vakkennis en jarenlange ervaring u uitgebreid en goed advies geven. Zo weet u altijd wat de situatie is en kunt u weloverwogen een keuze maken. Daarnaast leveren wij enkel producten en materialen van de beste kwaliteit. Op dit punt zullen wij dan ook nooit bezuinigen.

Naast kwaliteit zijn service en vakkundigheid sterke punten van Rob Houweling. Wij lopen graag een stapje harder voor u en handelen elke situatie vakkundig en snel voor u af, dit zult u dan ook merken bij uw bezoek aan de antieke schouw showroom. Wij doen er vrijwel alles voor om u een tevreden klant te maken en houden. Tot slot bieden wij altijd garantie aan. Mocht er toch iets aan de service of kwaliteit tegenvallen, zullen wij ons uiterst best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze antieke schouw showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.