Antieke schouw Voorschoten

Antieke schouw Voorschoten Bent u op zoek naar een antieke schouw in Voorschoten ? Zoek dan niet verder! Bij Rob Houweling vindt u een divers aanbod schouwen. Dit aanbod kunt u komen bekijken in onze showroom in Den Haag. Maak een afspraak voor een bezoek om er zeker van te zijn dat wij u uitgebreid van dienst kunnen zijn. Ons aanbod is ook (vooraf) te bekijken op onze website onder het kopje voorraad.

Een antieke schouw van kwaliteit!

Rob Houweling is een erkend 5-sterrenspecialist. Dit geeft aan dat wij op vijf punten meerwaarde bieden. De kwaliteiten die u zult ervaren als u naar ons komt voor een antieke schouw in Voorschoten zijn:

    • Kwaliteit: Alle producten die wij verkopen zijn enkel van de beste kwaliteit. Wij willen kunnen zeggen dat wij achter elke levering staan en zullen dus nooit op kwaliteit bezuinigen!
    • Vakmanschap: Rob Houweling is al jaren specialist op het gebied van schouwen. Hierdoor hebben wij vakkundig personeel en kunnen wij elke situatie passend oplossen.
    • Garantie: Ook al staan wij achter al onze leveringen kan er toch onverwachts iets anders uitpakken dan gewenst. Mocht dit het geval zijn, zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen.
    • Service: Zodra u bij ons binnenkomt zullen wij alles voor u doen wat wij kunnen bieden. Dit gaat natuurlijk ook door na de factuur.
    • Goed advies: Met onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren op het gebied van schouwen en haarden. Aarzel niet met vragen, ons personeel staat voor u klaar!

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor een antieke schouw in Voorschoten , u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.