Antieke schouw

Antieke schouwAls u op zoek bent naar een bedrijf dat u van een antieke schouw kan voorzien dan bent u bij ons aan het juiste adres! Rob Houweling nodigt u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te bewonderen. In onze winkel kunnen wij u alles vertellen wat betreft antieke schouwen.

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een antieke schouw als de aanleg hiervan. Daarnaast zijn onze producten van goede kwaliteit, maar er kunnen altijd problemen optreden. Daarom vinden wij service erg belangrijk, mocht het zo zijn dat er zich na het plaatsen problemen voordoen. Dan kunt u ons altijd bellen zodat wij dit op kunnen lossen.

Smaken verschillen natuurlijk en daarom bieden wij u een breed assortiment aan antieke schouwen. Wij hebben voor elk interieur wel een passende schouw. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie antieke schouwen te komen bekijken bij ons in Den Haag. U kunt natuurlijk ook een kijkje op de website nemen in ons fotoboek om een impressie te krijgen van door ons gerealiseerde projecten.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in het restaureren van uw schouw, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)