Antieke schouwen aanbieding

Antieke schouwen aanbiedingAls u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in antieke schouwen, bieden wij u de beste aanbieding! Rob Houweling nodigt u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te bewonderen. In onze winkel kunnen wij u alles vertellen wat betreft antieke schouwen.

Over ons

Naast kwaliteit zijn service en vakkundigheid sterke punten van Rob Houweling. Wij lopen graag een stapje harder voor u en handelen elke situatie vakkundig en snel voor u af, dit zult u dan ook merken bij een bezoek aan onze showroom. Zo doen wij er vrijwel alles voor zodat u als een tevreden klant de deur uit gaat. Tot slot bieden wij altijd garantie aan. Mocht er toch iets aan de service of kwaliteit tegenvallen, zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Door onze 25 jarige ervaring met onder andere antieke schouwen, kunnen wij u de beste aanbieding bieden tegen een scherpe prijs.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van antieke schouwen als de aanleg hiervan, uiteraard tegen een goede aanbieding.

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden te komen bekijken bij ons in Den Haag. Voor onze aanbiedingen kunt u hier op onze website kijken en voor onze actuele voorraad kunt u hier verder kijken.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft een aanbieding voor antieke schouwen? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)