Gestuukte schouw Westland

Wilt u een mooie en moderne open haard als toevoeging in uw woning ? Dan kunt u er voor kiezen om een gestuukte schouw in Westland aan te laten leggen door Rob Houweling. Ondanks het strakke uiterlijk van een gestuukte schouw , straalt hij toch warmte uit. Kortom: voor een gestuukte schouw in de regio van Westland , bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres!
Gestuukte schouw Westland

Waarom een gestuukte schouw in Westland, door Rob Houweling?

Een gestuukte schouw is een van de mooiste oplossingen voor een modern interieur. Een modern ingerichte kamer kan soms koel overkomen. Door een open haard in een kamer te plaatsen, krijgt het gehele interieur een warmere uitstraling. Een gestuukte open haard integreert mooi in uw interieur door het geheel wat de gestuukte wand vormt.

Rob Houweling is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van schouwen. Ons personeel is zeer vakkundig en professioneel. Ook beschikken wij over de juiste materialen om de klus zo goed en snel mogelijk te klaren. Wij garanderen naast uitstekende service ook een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een schouw ? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor het kiezen van een open haard ? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom! Onze showroom bevindt zich in Den Haag. Hier hebben wij voorbeelden van diverse open haarden.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen over of interesse in een gestuukte schouw in Westland van Rob Houweling? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 070 – 3904086 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar met informatie advies op maat!