Keukenschouw - Rob Houweling staat voor u klaar!

Keukenschouw

KeukenschouwMaak uw keuken compleet en uniek met een keukenschouw van Rob Houweling! Een mooie schouw in uw keuken is de sfeermaker. Wij realiseren deze voor nieuwe en bestaande keukens in elke gewenste stijl en uitvoering. De verlichting en de afzuigkap worden uiteraard in de schouw geplaatst zodat u optimaal kan genieten van uw keuken.

Een schouw op maat

Het maken van een keukenschouw is maatwerk dat perfect bij uw interieur dient te passen. Daarnaast realiseren wij ook verschillende soorten schouwen voor uw kachel in de woonkamer of een andere ruimte in uw woning. Wij kunnen de schouwen geheel in dezelfde stijl voor u maken voor als de stijl die u in uw woning heeft.

Hoe gaan wij te werk?

Het bouwen van openhaarden en (keuken)schouwen gebeurt bij ons op traditionele wijze. Dit wil zeggen dat er geen betonnen binnenbak gebruikt wordt. Deze binnenbak kan namelijk niet uitzetten of krimpen vanwege de warmtewerking en dan komen er scheuren in. Daarom bouwen wij het vuurgedeelte van de openhaard van origineel vuursteen. Dit steen kan het krimpen en uitzetten opvangen en daarom komen hier geen scheuren in. Daarnaast gebruiken wij geen ijzeren kap voor de keukenschouw maar wordt dit net als vroeger gemetseld om u kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor een keukenschouw, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)