Klassieke schouw aanbieding

Klassieke schouw aanbiedingAls u op zoek bent naar een klassieke schouw bieden wij u de beste aanbieding! Rob Houweling nodigt u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te bewonderen. In onze winkel kunnen wij u alles vertellen wat betreft klassieke schouwen.

Als u echt sfeer wilt creëren in uw woonkamer, dan mag een openhaard natuurlijk niet ontbreken. Door te kiezen voor een klassieke schouw die wij in de aanbieding hebben wordt dit zeker werkelijkheid. Met een schouw rondom de haard creëer je altijd een bijzondere uitstraling.

Wij helpen u graag!

Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Dan helpen onze ervaren medewerkers u graag verder in de showroom of komen langs bij u thuis. Na ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van schouwen bieden wij u voor elke mogelijkheid een oplossing! Het valt namelijk soms niet mee om een juiste keuze te maken welke schouw het best past bij uw interieur en persoonlijke smaak. Door een klassieke schouw wordt uw openhaard dé blikvanger van uw woonkamer. Kortom, laat u informeren welke aanbieding wij momenteel voor u hebben!

Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een klassieke schouw tussen die binnen uw smaak valt. Wij bieden u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Daarnaast is het belangrijk dat u er vanuit kan gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft een klassieke schouw voor een goede aanbieding? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)