Klassieke schouw - Rob Houweling staat voor u klaar!

Klassieke schouw

Klassieke schouwOok als u op zoek bent naar een klassieke schouw is Rob Houweling het perfecte bedrijf voor u. Een goed uitgekozen klassieke schouw brengt uw openhaard nog mooier tot zijn recht in uw woonkamer. Wij bieden een brede collectie klassieke schouwen aan. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn voor het onderhoud van de schouw. Zo weet u zeker dat uw openhaard zo lang mogelijk meegaat.

Wij helpen u graag!

Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder in de showroom of komen langs bij u thuis. Na ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van schouwen bieden wij u voor elke mogelijkheid een oplossing! Het valt namelijk soms niet mee om een juiste keuze te maken welke schouw het best past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een klassieke schouw tussen die binnen uw smaak valt. Wij bieden u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Daarnaast is het belangrijk dat u er vanuit kan gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel ook een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting. Zo kunt u genieten van de mooiste momenten bij uw klassieke schouw!

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in onder andere de klassieke schouw, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)