Klassieke schouwen aanbieding - Rob Houweling, dé specialist!

Klassieke schouwen aanbieding

Als u op zoek bent naar klassieke schouwen bieden wij u de beste aanbieding! Rob Houweling nodigt u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te bewonderen. In onze winkel kunnen wij u alles vertellen wat betreft klassieke schouwen.

Wij helpen u graag!

Klassieke schouwen aanbiedingRob Houweling levert enkel de beste kwaliteit schouwen, openhaarden en rookkanalen. Mede hierdoor zijn wij een erkend 5-sterrenspecialist. Dat wil zeggen dat wij een aantal waarden leveren waar u dus op mag rekenen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld goed advies bieden bij het aanschaffen van klassieke schouwen. Daarnaast bestaat Rob Houweling bijna 50 jaar. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan tijdens diverse projecten. Door de praktijkervaring met onze uitgebreide vakkennis te combineren, kunnen wij u goed informeren en kunt u de juiste keuze maken. Door deze jarenlange ervaring met moderne schouwen kunnen wij u de beste aanbieding bieden tegen een scherpe prijs.

Als u echt sfeer wilt creëren in uw woonkamer, dan mag een openhaard natuurlijk niet ontbreken. Door te kiezen voor een van onze klassieke schouwen die wij in de aanbieding hebben wordt dit zeker werkelijkheid. Met een schouw rondom de haard creëer je altijd een bijzondere uitstraling.

Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een klassieke schouw tussen die binnen uw smaak valt, uiteraard tegen een goede aanbieding. Wij bieden u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Daarnaast is het belangrijk dat u er vanuit kan gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft klassieke schouwen voor een goede aanbieding? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)