Klassieke schouwen aanschaffen

klassieke schouwen aanschaffen Bent u op zoek naar een speciaalzaak waar u klassieke schouwen kunt aanschaffen? Dan is Rob Houweling hét adres waar u naar op zoek bent! Wij bieden een zeer breed aanbod schouwen aan. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanleg van uw openhaard. Tot slot behoort het onderhouden van openhaarden en/of rookkanalen ook tot onze diensten.

Showroom

Bent u benieuwd naar wat voor klassieke schouwen u bij ons kunt aanschaffen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Den Haag. Hier vindt u ons brede aanbod onder een dak. Om er zeker van te zijn dat ons personeel u uitgebreid kan informeren en adviseren, kunt u een afspraak maken voor een bezoek. Tot slot kunt u ook ons aanbod onder het kopje voorraad op onze website bekijken.

Over ons

Rob Houweling is dé specialist op het gebied van schouwen en openhaarden. Wij zijn dan ook een erkend 5-sterrenspecialist. Hierdoor kunnen wij u uitgebreid van dienst zijn wanneer u klassieke schouwen gaat aanschaffen. Als 5-sterrenspecialist blinken wij uit op vijf gebieden, namelijk:

  • Goed advies: Door onze brede vakkennis en ervaring kunnen wij u op elk gebied informeren en adviseren.
  • Vakmanschap: Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel situaties meegemaakt en natuurlijk vakkundig opgelost.
  • Kwaliteit: Wij leveren enkel producten van de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij zeggen dat wij achter elke levering staan.
  • Service: Wij doen alles voor tevreden klanten. Wij zullen tijdens en na het aankoopproces altijd een stapje harder voor u lopen!
  • Garantie: Wij garanderen u service en kwaliteit maar indien er toch iets anders uitpakt dan gewenst, zullen wij dit snel en vakkundig oplossen.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor het aanschaffen van klassieke schouwen, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.