Klassieke schouwen Rijswijk

Klassieke schouwen Rijswijk Rob Houweling is dé specialist op het gebied van klassieke schouwen in Rijswijk ! Wij bieden een breed aanbod schouwen, waaronder de klassieke varianten. Voor een beeld van wat wij aanbieden, kunt u een kijkje nemen bij de voorraad op onze website. Daarnaast hebben wij een grote showroom in Den Haag. Hier kunt u de diverse schouwen komen bekijken. Als u dit op afspraak doet, bent u ervan verzekerd dat wij u uitgebreid van dienst kunnen zijn.

De beste kwaliteit klassieke schouwen in Rijswijk !

Rob Houweling levert enkel de beste kwaliteit schouwen, openhaarden en rookkanalen. Mede hierdoor zijn wij een erkend 5-sterrenspecialist. Dat wil zeggen dat wij een aantal waarden leveren waar u dus op mag rekenen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld goed advies bieden bij het aanschaffen van klassieke schouwen in Rijswijk . Rob Houweling bestaat bijna 50 jaar. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan tijdens diverse projecten. Door de praktijkervaring met onze uitgebreide vakkennis te combineren, kunnen wij u goed informeren en kunt u de juiste keuze maken.

Naast goed advies kunnen wij u ook vakmanschap, kwaliteit en service bieden. Wij lopen graag een stapjes harder voor u en werken erg nauwkeurig. Daarnaast leveren wij enkel materialen van de beste kwaliteit. Zo kunnen wij zeggen dat wij achter elke levering staan. Tot slot kan een situatie altijd anders uitpakken dan u wenste. In deze gevallen zullen wij er alles aan doen om dit voor u op te lossen. Dit valt gewoon onder de garantie van Rob Houweling.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor klassieke schouwen in Rijswijk , u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.