Klassieke schouwen - Rob Houweling staat voor u klaar!

Klassieke schouwen

Klassieke schouwenOok voor het aanschaffen klassieke schouwen bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres. Als u een sfeervolle woonkamer wilt, dan mag een haardvuur natuurlijk niet ontbreken. Door te kiezen voor een van onze klassieke schouwen wordt dit zeker werkelijkheid. Met een schouw rondom de haard creëer je altijd een bijzondere uitstraling.

Ons assortiment

Ons assortiment voor perfecte klassieke schouwen is erg groot en daarom zit er altijd een schouw tussen die in uw interieur past. Wij leveren schouwen in allerlei soorten en maten namelijk:

Marmeren schouwen: Marmeren schouwen beschrijven wij als stijl, luxe en schoonheid.

Gestuukte schouwen: Gestuukte schouwen zijn bij uitstek geschikt om een open haard te integreren in een modern vormgegeven huiskamer.

Kalkstenen schouwen: Kalkstenen schouwen zijn gemaakt van prachtig materiaal dat een echt natuurproduct is.

Zandstenen schouwen: Een landelijke, natuurlijke schouw met een sfeervolle uitstraling.

MDF schouwen: MDF is een zeer goed bewerkbaar en fijn materiaal. Door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Er zijn de moeilijkste vormen mee te maken en alle verbindingssystemen zijn bruikbaar.

Verhoogde schouwen: De verhoogde schouw past in elk interieur. De schouw is namelijk in elke stijl te bouwen.

Vuurkorven: Elke openhaard of schouw heeft wel een vuurkorf nodig. Door onze verschillende soorten schouwen en vuurkorven zijn er vele combinaties mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken die het best bij uw interieur past. Alles is mogelijk.

Keukenhaarden: Keukenhaarden geven uw interieur een opkikker, uw huis wordt meteen een stuk knusser.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor klassieke schouwen, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)