Marmeren schouw Delft

Wilt u een schouw laten plaatsen met een mooie luxe uitstraling ? Dan is een marmeren schouw Delft het juiste product voor u. Rob Houweling is dan ook hét adres voor al uw openhaarden. Wilt u een beeld krijgen van alle mogelijkheden ? Of wilt u hulp om zo de beste keuze te maken ? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Waarom een marmeren schouw in Delft door Rob Houweling ?

Rob Houweling is een gespecialiseerd bedrijf dat al jarenlang openhaarden en rookkanalen plaatst. Als u op zoek bent naar een schouw met een bijzondere uitstraling, bent u hier aan het goede adres. Een schouw plaatsen vergt veel vakmanschap. Dit kunnen wij u allemaal bieden, ook nog eens voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Een marmeren schouw Delft geeft uw ruimte een luxe en warme sfeer. Het is een zeer hard materiaal. Wel is het zeer goed bewerkbaar waardoor wij er de door u gewenste uitstraling aan kunnen geven. Doordat het materiaal zo hard is, hoeft u niet bang te zijn dat het vol met krassen gaat zitten. Marmer is materiaal dat erg hittebestendig is. Hierdoor is het dus zeer geschikt materiaal om een schouw van te maken. Wel moet u er rekening mee houden dat het materiaal regelmatig onderhoud nodig heeft. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij ons terecht.

Meer informatie over een marmeren schouw ?

Voor meer informatie over marmeren schouw Delft kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@openhaardbouw.nl of te bellen naar 070 – 3914086. Ook kunt u onze showroom in Den Haag bezoeken.