Moderne schouw aanbieding

Moderne schouw aanbiedingAls u op zoek bent naar een moderne schouw voor een goede aanbieding, zoek dan niet verder. Rob Houweling helpt u graag verder!

Smaken verschillen natuurlijk en daarom bieden wij u een breed assortiment aan onder andere de moderne schouw voor een goede aanbieding. Voor elk interieur is er wel een passend soort te vinden. Daarom nodigen wij u van harte uit om onze uitgebreide collectie moderne schouwen te komen bekijken bij ons in Den Haag. Wij bieden u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Door een moderne schouw wordt uw openhaard dé blikvanger van uw woonkamer. Kortom, laat u informeren welke aanbieding wij voor u hebben momenteel!

Ons assortiment

Ons assortiment voor moderne schouwen is erg groot en daarom zit er altijd een schouw tussen die in uw interieur past. Wij leveren schouwen in allerlei soorten en maten namelijk: Marmeren schouwen, gestuukte schouwen, kalkstenen schouwen, zandstenen schouwen, MDF schouwen, verhoogde schouwen, vuurkorven en keukenhaarden.

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting. Door onze 25 jarige ervaring met onder andere de moderne schouw, kunnen wij u de beste aanbieding bieden tegen een scherpe prijs.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft een moderne schouw voor een goede aanbieding? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)