Moderne schouwen aanbieding - Rob Houweling, dé specialist!

Moderne schouwen aanbieding

Als u op zoek bent naar moderne schouwen voor een goede aanbieding, zoek dan niet verder. Rob Houweling helpt u graag verder!

Over de schouwen

Moderne schouwen aanbiedingSommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting. Door onze 25 jarige ervaring met onder andere moderne schouwen, kunnen wij u de beste aanbieding bieden tegen een scherpe prijs.

Voor elk interieur is er wel een passend soort schouw te vinden. Daarom nodigen wij u van harte uit om onze uitgebreide collectie moderne schouwen te komen bekijken bij ons in Den Haag zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de beste aanbieding. Wij bieden u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Door moderne schouwen wordt uw openhaard dé blikvanger van uw woonkamer. Kortom, laat u informeren welke aanbieding wij voor u hebben momenteel!

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden te komen bekijken bij ons in Den Haag. Voor onze aanbiedingen kunt u hier op onze website kijken en voor onze actuele voorraad kunt u hier verder kijken.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, voor u kan betekenen wat betreft moderne schouwen voor een goede aanbieding? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)