Moderne schouwen - Rob Houweling staat voor u klaar!

Moderne schouwen

Moderne schouwenOok voor het aanschaffen van moderne schouwen bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres. Als u een sfeervolle woonkamer wilt, dan mag een haardvuur natuurlijk niet ontbreken. Door te kiezen voor een van onze moderne schouwen wordt dit zeker werkelijkheid. Met een schouw rondom de haard creëer je altijd een bijzondere uitstraling.

Smaken verschillen natuurlijk en daarom bieden wij u een breed assortiment aan moderne schouwen. Voor elk interieur is er wel een passend soort te vinden. Daarom nodigen wij u van harte uit om de grootste en mooiste collectie schouwen te komen bekijken bij ons in Den Haag. Rob Houweling biedt u allerlei vormen, maten, kleuren en materialen aan. Door onze moderne schouwen wordt uw openhaard dé blikvanger van uw woonkamer. Daarnaast is het belangrijk dat u er vanuit kan gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Ons assortiment

Ons assortiment voor perfecte moderne schouwen is erg groot en daarom zit er altijd een tussen die in uw interieur past. Wij leveren schouwen in allerlei soorten en maten namelijk: Marmeren schouwen, gestuukte schouwen, kalkstenen schouwen, zandstenen schouwen, MDF schouwen, verhoogde schouwen, vuurkorven en keukenhaarden.

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in antieke schouwen, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)