Onderhoud rookkanaal Alphen aan den Rijn

Als u een openhaard heeft in uw huis, is het rookkanaal daar een onderdeel van. Iedere keer als u de openhaard laat branden komen er niet-verbrande deeltjes in het kanaal terecht. Deze deeltjes kunnen ernstige gevolgen voor zowel u als uw rookkanaal hebben. Daarom is het belangrijk dat u met enige regelmaat denkt aan het onderhoud van uw rookkanaal Alphen aan den Rijn .

Onderhoud van uw rookkanaal in Alphen aan den Rijn door Rob Houwelingen

Onderhoud van een rookkanaal Alphen aan den Rijn is zeer van belang door de mogelijk ernstige gevolgen. Zo kan uw rookkanaal verstopt raken en/of zelfs kapot gaan. Hierdoor zal het kanaal vervangen moeten worden. Voor uw eigen gezondheid is het ook erg gevaarlijk om onderhoud aan een rookkanaal Alphen aan den Rijn over te slaan. Zo kunt u zelfs koolmonoxidevergiftiging riskeren.

Er zijn een aantal eisen waaraan uw rookkanaal moet voldoen:

  • Onderhoud rookkanaalHet rookkanaal moet zo recht mogelijk lopen.
  • In het rookkanaal mogen bochten van max. 45 graden zitten. Door bochten wordt de doorstroom van rookgassen verminderd.
  • Een rookkanaal moet brandvertragend zijn.
  • Het kanaal moet gebouwd worden volgens de regels en normen die hiervoor vastgesteld zijn.
  • Het rookkanaal moet boven het dak uitkomen.

U kunt bij Rob Houweling terecht voor onderhoud rookkanaal Alphen aan den Rijn , reiniging en reparatie. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en voeren het werk op professionele wijze uit. Wij beschikken over de juiste apparatuur en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij kunnen u dan ook zeker uitstekend vakmanschap garanderen.

Interesse in onderhoud rookkanaal Alphen aan den Rijn ?

Bent u geïnteresseerd in de service onderhoud rookkanaal Alphen aan den Rijn van Rob Houweling ? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 070 – 39040869 of u kunt mailen naar info@openhaardbouw.nl.