Renovatie open haard Muidenberg

Renovatie open haard Rob Houweling is het adres voor als u uw open haard wilt laten renoveren in of nabij Muidenberg . Onze vakmensen zijn zeer professioneel en weten wat te doen om uw open haard weer tot nieuw te maken. Zo heeft u opnieuw jaren plezier van uw mooie open haard. Ons bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring binnen het aanleggen van open haarden. Hierdoor hebben we veel kennis opgedaan. Ook hebben we al een groot aantal open haarden gezien, hierdoor zal geen klus te moeilijk zijn voor ons.

De renovatie

Als u uw open haard wilt laten renoveren in Muidenberg , heeft u de keuze of u het nodig vindt om enkel de rookschacht of de gehele haard wilt laten renoveren. Als de rookschacht toe is aan vervanging kunt u ook terecht bij ons. Na de renovatie kan het zijn dat de rookschacht en de schouw niet meer aansluiten. Mocht dit het geval zijn, halen we onze steenhouwer erbij. Als wij bij u klaar zijn ziet uw complete open haard en schouw er weer uit als nieuw.

Nieuwe open haard

Mocht u toch liever een nieuwe haard willen, kunt u ook een nieuwe laten aanleggen door Rob Houweling. Wij leggen alle haarden op traditionele wijze. In plaats van een ijzeren of betonnen bak te gebruiken, doen wij een vuursteen. De steen is uit stukken tot een geheel gemaakt. Hierdoor kan de steen uitzetten, in tegenstelling tot de andere bakken.

Interesse in renovatie van uw open haard in Muidenberg ?

Als u geïnteresseerd bent in het laten renovatie van uw open haard in Muidenberg , kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail naar ons te sturen, of te bellen naar ons telefoonnummer. Voor een offerte kunt u het formulier hiernaast invullen. Tot slot kunt u altijd ons bezoeken in de showroom.