Renovatie schouw Baarn

Renovatie van uw schouw in Baarn

renovatie-schouwRenovatie van een schouw moet gebeuren door een vakman. Een vakman, die bij u thuis komt in Baarn en op basis van uw situatie een professioneel advies geeft en de verdere werkzaamheden aan uw schouw voor zijn rekening neemt. Rob Houweling weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen vanuit Den Haag maar ook in Baarn is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing. Het wordt op deze manier wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. U vraagt, – Rob Houweling maakt een afspraak en komt desgewenst naar Baarn , en wij verzorgen de Renovatie van de open haard van uw dromen.

Renovatie schouw in Baarn

Bij het woordje renovatie alleen al, gaat bij menig mens de haren recht overeind staan. Vooral als u zelf kunt inschatten dat de schouw straks niet meer op de nieuwe schoorsteenmantel zal passen. Geen probleem! Rob Houweling Stijlschouwen heeft een eigen steenhouwer. Wij renoveren rookkanalen en zo nodig maken wij nieuwe rookkanalen in bijvoorbeeld nieuwbouw.

Rob Houweling – Stijlschouwen en Open Haarden

Veiligheid boven alles! Een openhaard staat voor stijl, kwaliteit en warmte. Als de openhaard eenmaal gebouwd en klaar voor gebruik is, gaat het u natuurlijk om puur genieten. Dus laat het pure geniete niet bederven door de gedachten in uw achterhoofd: het zal toch wel veilig zijn! Gelukkig staat een echte Houweling voor kwaliteit en veiligheid. Daarom bieden wij u graag wat uitleg op basis van uw situatie in Baarn , zodat u zeker weet dat de kwaliteit en uw veiligheid gewaarborgd is.