Renovatie schouw Maasdijk

Renovatie van uw schouw in Maasdijk ? – Rob Houweling

renovatie-schouwRenovatie van een schouw moet gebeuren door een vakman. Een vakman, die bij u thuis komt in Maasdijk en op basis van uw situatie een professioneel advies geeft en de verdere werkzaamheden aan uw schouw voor zijn rekening neemt. Rob Houweling weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen vanuit Den Haag maar ook in Maasdijk is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing. Het wordt op deze manier wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. U vraagt, – Rob Houweling maakt een afspraak en komt desgewenst naar Maasdijk , en wij verzorgen de Renovatie van de open haard van uw dromen.

Renovatie schouw in Maasdijk

Bij het woordje renovatie alleen al, gaat bij menig een de haren recht overeind staan. Vooral als u zelf kunt inschatten dat de schouw straks niet meer op de nieuwe schoorsteenmantel zal passen. Geen probleem! Rob Houweling Stijlschouwen heeft een eigen steenhouwer.Wij renoveren rookkanalen en zonodig maken wij nieuwe rookkanalen in bijvoorbeeld nieuwbouw.

Rob Houweling – Stijlschouwen en Open Haarden

Houweling stijlschouwen-/traditionele openhaardenbouw en woondecoraties Veiligheid boven alles! Een openhaard staat voor stijl, kwaliteit en warmte. Als de openhaard eenmaal gebouwd en klaar voor gebruik is, gaat het u natuurlijk om puur genieten. Dus laat het  pure genieten niet bederven door de gedachten in uw achterhoofd  het zal toch wel veilig zijn! Gelukkig staat  Een echte Houweling voor kwaliteit en veiligheid. Daarom bieden wij u graag wat uitleg op basis van uw situatie in Maasdijk , zodat u zeker weet dat de kwaliteit en uw veiligheid gewaarborgd is.