Restauratie schouw aanbieding - Rob Houweling staat voor u klaar!

Restauratie schouw aanbieding

Renovatie schouw aanbiedingOok voor de restauratie van uw schouw bieden wij u de perfecte aanbieding! Wanneer u uw bestaande schouw weer mooi wilt maken kunnen wij dit voor u doen. Het verschil tussen renovatie en restauratie is dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Zo behoudt uw schouw de karakteristieke eigenschappen en zal de unieke uitstraling niet verloren gaan.

Over ons

Rob Houweling is al jarenlang gespecialiseerd in onder andere de restauratie van een schouw, dit doen wij voor een goede aanbieding met een scherpe prijs. Ons personeel is zeer vakkundig en professioneel. Daarnaast beschikken wij over de juiste materialen om de klus zo goed en snel mogelijk te klaren. Wij garanderen naast een uitstekende service ook een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een openhaard staat voor stijl, kwaliteit en warmte. Zo is het ook van belang dat de schouw deze waarde uitstraalt. Wij komen daarom graag bij u thuis om de situatie te beoordelen en professioneel advies te geven. Vervolgens gaan wij met u in overleg voor de verdere aanpak en planning. Door onze 25 jaar ervaring aan de restauratie van een schouw weten wij precies wat wij moeten doen en bieden wij u de beste aanbieding!

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden te komen bekijken bij ons in Den Haag. Voor onze aanbiedingen kunt u hier op onze website kijken en voor onze actuele voorraad kunt u hier verder kijken.

Contact

Bent u benieuwd wat voor aanbieding wij u kunnen bieden voor de restauratie van uw schouw? Neem dan contact met ons op voor vragen en/of meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)