Restauratie schouw Rijswijk

Restauratie schouw RijswijkOok voor de restauratie van uw schouw kunt u bij ons terecht in Rijswijk. Wanneer u uw bestaande schouw weer mooi wilt maken kunnen wij dit voor u doen. Het verschil tussen renovatie en restauratie is dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Zo behoudt uw schouw de karakteristieke eigenschappen en zal de unieke uitstraling niet verloren gaan.

Over ons

Rob Houweling is al jarenlang gespecialiseerd in onder andere de restauratie van schouwen onder andere in Rijswijk. Ons personeel is zeer vakkundig en professioneel. Daarnaast beschikken wij over de juiste materialen om de klus zo goed en snel mogelijk te klaren. Wij garanderen naast een uitstekende service ook een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een openhaard staat voor stijl, kwaliteit en warmte. Daarnaast is het ook van belang dat de schouw deze waarde uitstraalt. Een van onze vakmannen komt bij u thuis om de situatie te beoordelen en professioneel advies te geven. Vervolgens gaan wij met u in overleg voor de verdere aanpak en planning. Door 25 jaar aan ervaring op het gebied van restauratie van verschillende soorten schouw in Rijswijk weten wij precies wat wij moeten doen!

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden te komen bekijken bij ons in Den Haag. Voor onze aanbiedingen kunt u hier op onze website kijken en voor onze actuele voorraad kunt u hier verder kijken.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in de restauratie van uw schouw, u kan bieden in Rijswijk? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.