Restauratie schouwen Westland

Restauratie schouwen WestlandOok voor de restauratie van schouwen kunt u bij ons terecht in Westland. Wanneer u uw bestaande schouw weer mooi wilt maken kunnen wij dit voor u doen. Het verschil tussen renovatie en restauratie is dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Zo behoudt de schouw de karakteristieke eigenschappen en zal de unieke uitstraling niet verloren gaan.

Over ons

Rob Houweling is al jarenlang gespecialiseerd in onder andere de restauratie van schouwen in Westland. Ons personeel is zeer vakkundig en professioneel. Daarnaast beschikken wij over de juiste materialen om de klus zo goed en snel mogelijk te klaren. Wij garanderen naast een uitstekende service ook een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hoe gaan wij te werk?

De restauratie van schouwen in Westland gebeurt bij ons op traditionele wijze. Dit wil zeggen dat er geen betonnen binnenbak gebruikt wordt. Deze binnenbak kan namelijk niet uitzetten of krimpen vanwege de warmtewerking en dan komen er scheuren in. Daarom bouwen wij het vuurgedeelte van de openhaard van origineel vuursteen. Dit steen kan het krimpen en uitzetten opvangen en daarom komen hier geen scheuren in. Daarnaast gebruiken wij geen ijzeren kap voor de keukenschouw maar wordt dit net als vroeger gemetseld om u kwaliteit en veiligheid te garanderen. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden te komen bekijken bij ons in Den Haag. Voor onze aanbiedingen kunt u hier op onze website kijken en voor onze actuele voorraad kunt u hier verder kijken.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in restauratie van schouwen in Westland, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.