Roosters en Accessoires

Smaken verschillen. Daarom hebben wij voor elke openhaard of schouw het perfecte rooster

Heeft u een openhaard of schouw en heeft u nog een rooster nodig? Dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres!

Elke openhaard of schouw heeft wel een rooster nodig. Door onze verschillende soorten schouwen en vuurkorven zijn er vele combinaties mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken die het best bij uw interieur past. Alles is mogelijk!

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een rooster als na de aanleg ervan. Onze producten zijn van goede kwaliteit, maar er kunnen altijd problemen optreden. Wij vinden service erg belangrijk. Neem daarom contact met ons op als u problemen met uw aslade of rooster heeft, dan verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk.

Smaken verschillen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan aslades en roosters. Wij hebben voor elk interieur wel een passend rooster. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en wij laten zien wat wij te bieden hebben.

Wilt u meer informatie over aslades en roosters en de vele combinaties?

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat de vele mogelijkheden zijn?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan Pasteurstraat 151 in Den Haag.