Schouw keuken - Rob Houweling staat voor u klaar!

Schouw keuken

Schouw keukenMaak uw keuken compleet en uniek met een schouw van Rob Houweling! Een mooie schouw in uw keuken is de sfeermaker. Wij realiseren schouwen voor nieuwe en bestaande keukens in elke gewenste stijl en uitvoering. De verlichting en de afzuigkap worden uiteraard in de schouw geplaatst zodat u optimaal kan genieten van uw keuken.

Een schouw op maat

Het maken van een schouw is maatwerk dat perfect bij uw keuken dient te passen. Daarnaast realiseren wij ook verschillende soorten schouwen voor uw kachel in de woonkamer of een andere ruimte in uw woning. Wij kunnen de schouwen geheel in dezelfde stijl voor u maken voor als de stijl die u in uw woning heeft.

Over ons

Rob Houweling is al jarenlang gespecialiseerd in onder andere de restauratie van schouwen. Ons personeel is zeer vakkundig en professioneel. Daarnaast beschikken wij over de juiste materialen om de klus zo goed en snel mogelijk te klaren. Wij garanderen naast een uitstekende service ook een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel ook een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting. Zo kunt u genieten van de schouw in uw keuken!

Contact

Wij staan voor u klaar wat betreft advies, aanleg en onderhoud voor openhaarden en schouwen. Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist voor een schouw in uw keuken, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)