Schouw op maat - Rob Houweling staat voor u klaar!

Schouw op maat

Schouw op maatRob Houweling is hét ideale bedrijf als u een schouw op maat wilt laten maken! Een schouw staat voor stijl, kwaliteit en warmte en dit weten onze ervaren werknemers als geen ander. Wij komen graag thuis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting.

Bij ons staat veiligheid boven alles. Daarom zullen wij altijd uw rookkanaal inspecteren voordat wij de schouw bij u komen plaatsen. Als de schouw op maat eenmaal geplaatst is, dan hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid die deze uw biedt.

Hoe gaan wij te werk?

Het bouwen van openhaarden en schouwen gebeurt bij ons op traditionele wijze. Dit wil zeggen dat er geen betonnen binnenbak gebruikt wordt. Deze binnenbak kan namelijk niet uitzetten of krimpen vanwege de warmtewerking en dan komen er scheuren in. Daarom bouwen wij het vuurgedeelte van de openhaard van origineel vuursteen. Dit steen kan het krimpen en uitzetten opvangen en daarom komen hier geen scheuren in. Daarnaast gebruiken wij geen ijzeren kap voor de schouw maar wordt dit net als vroeger gemetseld om u kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in onder andere een schouw op maat, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)