Schouw restaureren aanbieding - Rob Houweling staat voor u klaar!

Schouw restaureren aanbieding

Schouw restaureren aanbiedingOok voor het restaureren van uw schouw bieden wij u de perfecte aanbieding! Dit komt doordat Rob Houweling dé specialist is in dit vakgebied. Wanneer u uw bestaande schouw weer mooi wilt maken doen wij dit graag voor u! Het verschil tussen renovatie en restauratie is dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Zo behoudt uw schouw de karakteristieke eigenschappen en zal de unieke uitstraling niet verloren gaan.

Zo als wij het zelf zeggen staat ‘’een echte Houweling’’ voor kwaliteit en veiligheid. Door uw schouw en daarbij de openhaard vakkundig te laten onderhouden weet u zeker dat deze zo lang mogelijk meegaat. Ook belangrijk is dat u er vanuit kan gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om uw schouw te restaureren tegen een scherpe aanbieding!

Over ons

Naast kwaliteit zijn service en vakkundigheid sterke punten van Rob Houweling. Wij lopen graag een stapje harder voor u en handelen elke situatie vakkundig en snel voor u af, dit zult u dan ook merken bij uw bezoek aan de showroom. Zo doen wij er vrijwel alles voor zodat u als een tevreden klant de deur uitgaat. Tot slot bieden wij altijd garantie aan. Mocht er toch iets aan de service of kwaliteit tegenvallen, zullen wij ons uiterst best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Door onze 25 jaar ervaring aan schouw restaureren weten wij precies wat wij moeten doen en bieden u daarom de beste aanbieding!

Contact

Bent u benieuwd wat voor aanbieding wij u kunnen bieden voor het restaureren van uw schouw? Neem dan contact met ons op. Neem dan contact met ons op voor vragen en/of meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)