Schouw restaureren Voorschoten

Schouw restaureren Voorschoten Heeft u al langere tijd een schouw en is deze niet meer zo mooi als eerst? Laat dan uw schouw restaureren in Voorschoten door Rob Houweling! Bij een restauratie worden de authentieke materialen en passende traditionele technieken gebruikt. Hierdoor blijven de karakteristieke eigenschappen zichtbaar en blijft de unieke uitstraling in tact.

Over ons

Rob Houweling, al jaren dé specialist op het gebied van schouw restaureren in regio Voorschoten . In onze showroom vindt u diverse moderne en klassieke schouwen. Ons personeel is dus bekend met allerlei stijlen en soorten. Dit in combinatie met onze vakkennis zorgt ervoor dat wij u uitgebreid van dienst kunnen zijn op het gebied van restauraties.

Werkwijze schouw restaureren Voorschoten

Zoals in de inleiding benoemd, werken wij op traditionele wijze aan de restauratie. Door gebruik te maken van dezelfde materialen zal de schouw er niet geheel anders uit gaan zien, enkel weer zo goed als nieuw. Door ook de juiste en passende technieken bij de schouw te gebruiken, zal de schouw na het restaureren in Voorschoten zo goed als nieuw uitkomen.

Wij zullen voor het schouw restaureren  uw wensen en ideeën bespreken. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine aanpassingen doorvoeren. Hierdoor zal de schouw nóg mooier in uw interieur passen na de restauratie! Voor een impressie van wat wij van uw schouw kunnen maken, kunt u een kijkje nemen in ons fotoboek.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist op het gebied van een schouw restaureren in Voorschoten ? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.