Sfeerhaard in Gouda

Wilt u graag een sfeerhaard in Gouda in uw woning? Dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van haarden en hebben al 25 jaar ervaring in het aanleggen van sfeerhaarden. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn onze vakmensen zeer vakkundig en professioneel. Soms valt het niet mee om een juiste keuze te maken over welke sfeerhaard het beste past bij uw interieur en persoonlijke smaak. Wij staan altijd klaar om u te helpen met een keuze.

Voordelen sfeerhaard

Een sfeerhaard in Gouda van Rob Houweling brengt veel voordelen met zich mee:

  • Een sfeerhaard is tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echt haardvuur. Het is mogelijk om met een sfeerhaard een realistisch vuur te creëren door het knisperende geluid, vonken en zelfs verwarming.
  • Een sfeerhaard in Gouda is gemakkelijk te installeren, alleen de stekker hoeft in het stopcontact. Er is geen rookkanaal vereist waardoor u de haard overal kunt plaatsen waar u maar wilt.
  • De haard is erg eenvoudig in gebruik. Stoken is niet meer nodig. Met slechts één druk op de knop kunt u al genieten van een vuurtje. Hoe warm u de haard wilt is ook eenvoudig te bedienen.
  • Sfeerhaarden zijn ook erg veilig en betrouwbaar. Er wordt geen brandstof verbrand om warmte op te wekken. Dit zorgt voor geen brandgevaar of koolstofmonoxide uitstoot.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe sfeerhaard in Gouda van Rob Houweling? Of heeft u nog vragen over onze producten, neem dan zeker even contact met ons op. U kunt ons bereiken via de mail of door te bellen naar ons telefoonnummer. Wilt u graag dat we contact opnemen met u op een gunstiger moment? Vul dan ons contactformulier in en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kan u altijd even langskomen bij onze showroom in Den Haag. Maak snel een afspraak en wie weet geniet u snel van een prachtige sfeerhaard van Rob Houweling!

Sfeerhaard Gouda