Specialist in schouwen - Rob Houweling staat voor u klaar!

Specialist in schouwen

Specialist in schouwenRob Houweling is dé specialist in schouwen! Wij bieden een brede collectie stijlschouwen aan. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn voor het onderhoud van de schouw. Zo weet u zeker dat uw openhaard zo lang mogelijk meegaat. Ook belangrijk is dat u er vanuit mag gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Rob Houweling, dé specialist op het gebied van schouwen

Rob Houweling staat voor kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen doordat wij erkend 5-sterrenspecialist zijn in schouwen. Een 5-sterrenspecialist biedt een aantal meerwaarde aan zijn klanten namelijk:

 • Goed advies: Wij hebben uitgebreide kennis van ons vak en kunnen u hierdoor uitgebreid informeren en adviseren. Hierdoor kunt u weloverwogen de juist keuzes maken.
 • Vakmanschap: Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elke situatie of probleem een oplossing aanbieden!
 • Kwaliteit: Wij staan achter al onze leveringen. Door zorgvuldig en nauwkeurig te werk te gaan kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen.
 • Service: Wij willen altijd volledige service aanbieden. Als er iets moet gebeuren, zullen wij ons uiterste best doen om dit tot in de puntjes te regelen.
 • Garantie: Mocht er toch iets fout zijn gegaan bij onze service of kwaliteit zullen wij dit uiteraard voor u oplossen.

Contact

Bent u benieuwd wat Rob Houweling, dé specialist in schouwen, u kan bieden? Neem dan een kijkje in ons fotoboek óf kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en/of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 515 77 371 of te mailen naar info@openhaardbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Specialist in schouwenAls erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Offerteformulier

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)