Traditionele openhaardbouw Den-Haag

Traditionele openhaardbouw Den-HaagBent u op zoek naar een bedrijf wat beschikt over de mooiste traditionele openhaardbouw in Den-Haag? Dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres. Bekijk onze online showroom of kom eens langs bij onze echte showroom, gevestigd in Den Haag. Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang een begrip in traditionele openhaardbouw in de regio Den-Haag en omstreken.

De aanleg

Ook zal Rob Houweling zorgen voor de aanleg van de door u gekozen haard. Zo kunt u onbezorgd al het werk uit handen laten. Onze vakspecialisten zullen overal voor zorgen, van uw kamer toedekken tot de kamer weer netjes achterlaten. Waarschijnlijk heeft u geen kennis over hoe uw rookkanaal er bij staat. Geen probleem! Houweling stijlschouwen heeft een meester-schoorsteenveger die alles regelt. Hij test en beoordeelt uw rookkanaal.

Advies

Soms is het lastig om een juiste keuze te maken. Welke schouw past het best bij uw interieur en persoonlijke smaak wat betreft traditionele openhaardbouw in Den-Haag? U hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden want u bent aan het juiste adres voor het juiste advies. Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Rob Houweling is zelf ook regelmatig in de showroom aanwezig. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing.

Contact

Heeft u interesse in onze service en assortiment wat betreft traditionele openhaardbouw in Den-Haag? Neem dan snel contact met ons op, dan komen we bij u langs. Ook voor vragen en vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt altijd advies verwachten op basis van de mogelijkheden in uw huis.