Verhoogde schouwen - Rob Houweling stijlschouw specialist

Verhoogde schouwen

Unieke schouwen die bij elk interieur passen

Bent u op zoek naar een schouw die niet veel mensen hebben en die bij elk interieur past? Dan is een verhoogde schouw iets voor u. Zoals de naam al zegt, is de verhoogde schouw hoger dan een normale schouw. Dit zie je dan ook niet zo vaak. Kortom: een unieke schouw!

De verhoogde schouw past in elk interieur. De schouw is namelijk in elke stijl te bouwen. Bent u op zoek naar een moderne verhoogde schouw of juist een landelijke verhoogde schouw? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het vergt veel vakmanschap om verhoogde schouwen te bouwen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een verhoogde schouw als na de aanleg ervan.

Er zijn talloze modellen van verhoogde schouwen. Kom onze verhoogde schouwen een keertje in onze showroom bewonderen!

U wilt meer informatie over verhoogde schouwen?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over verhoogde schouwen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan Pasteurstraat 151 in Den Haag.