Vuurkorven

Smaken verschillen. Daarom hebben wij voor elke openhaard of schouw de perfecte vuurkorf

Heeft u een openhaard of schouw en heeft u nog een vuurkorf nodig? Dan bent u bij Rob Houweling aan het juiste adres!

Elke openhaard of schouw heeft wel een vuurkorf nodig. Door onze verschillende soorten schouwen en vuurkorven zijn er vele combinaties mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken die het best bij uw interieur past. Alles is mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u bij Rob Houweling verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staan wij voor u klaar met advies op maat bij zowel het kiezen van een vuurkorf als na de aanleg ervan. Onze producten zijn van goede kwaliteit, maar er kunnen altijd problemen optreden. Wij vinden service erg belangrijk. Neem daarom contact met ons op als u problemen met uw schouw of vuurkorf heeft, dan verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk.

Smaken verschillen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan vuurkorven. Wij hebben voor elk interieur wel een passende vuurkorf. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en wij laten zien wat wij te bieden hebben.

Wilt u meer informatie over vuurkorven en de vele combinaties?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over vuurkorven en de vele combinaties die mogelijk zijn?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-51577371 of een keertje langskomen bij onze showroom. Wij zijn te vinden aan Pasteurstraat 151 in Den Haag.